Fake Numara Alma

Fake Numara Alma

Fake Numara Alma 


Sanal numara almak için sitemize gelen ziyaretçilerimize diyeceğimiz tek şey doğru yerde olduklarıdır. Özellikle whatsapp mobil onay, twitter mobil onay, telegram mobil onay gibi servislerde sizleri %99 başarı oranımız ile asla madur etmiyoruz. eğer whatsapp, telegram yada bu tarz "sosyal medya" uygulamaları için hizmet alamazsanız yatırdığınız ücreti iade ediyoruz. Bu en ince çizgimizdir. Yani sizi asla madur etmiyoruz ve vermediğimiz hizmetin karşılığını asla almayız. Bir çok kişinin aklında "fake numara nedir?", "fake numara nasıl alınır?", "whatsapp fake numara alma", "telegram fake numara alma", "sahte numara alma", sahte numara nasıl alınır", "sanal numara alma", "sanal numara nasıl alınır", "whatsapp sanal numara alma", "whatsapp sanal numara nasıl alınır",  nereden alınır gibi sorular elbette vardır. Bize de en çok gelen sorulardan biri fake numara alma konusu. Nedir bu fake numara? duyanlar elbette olmuştur. Fake numara ne işe yarar peki? "yani sahte numara yada sanal numara artık ne derseniz :)"  Hemen anlatalım.


Fake Numara Ne işe Yarar?


Fake numara başkalarıyla sohbet etmek için, internette artık bir çok site sms onay ile doğrulama istemektedir ve doğrulama kodunu cep telefonunuza göndermektedir. Burada devreye biz giriyoruz ve size bir adet numara veriyoruz ve sms onay isteyen siteye verdiğimiz numarayı giriyorsunuz. Yani fake numara ile hesap onaylama işlemi yapıyorsunuz. Peki fake numara alma nın bir zarar var mıdır? -Hayır fake numara alma nın hiç bir zarar ya da sakıncası bulunmamaktadır ve tek kullanımlık sms göndermesi için ayarlanmıştır. yani aynı fake numara ile ikinci sms onay kodunu alamazsınız. Bu da kötü niyetli kullanıcıları engellemek için yapılmıştır. Fake numara al arak sadece hesap açmak değil, kişisel olarak da kullanmanız mümkün. sadece 0,25 kuruştan başlayan fiyatlarımız ile fake numara satın al abilirsiniz. 


Fake Numara Almak Güvenli Mi?


Artık fake numara almak  2021 yılı itibari ile bir ihtiyaç haline gelmiştir. Çünkü numaramızı isteyen siteler ya da uygulamaların bir çoğu numaralarımızı reklam amaçla kullanıyor. Hal böyle olunca akıllara fake numara alma geliyor. Sms onay hizmeti .com olarak sizleri bu dertten kurtarmak için güvenle satın alabileceğiniz binlerce sanal numara ile kolayca sms onay servisi mizi kullanabilirsiniz. Fake numara almak için sitemize gelen tüm ziyaretçilerimize akıllarında herhangi bir soru kalmamaları için 7/24 Destek vermekteyiz. Ne zaman olursa olsun fake numara alma ile yada herhangi bir sms onay işlemi konusunda aklınıza takılan tüm soruları eğer üye değilseniz buraya tıklayarak üye olabilir ve daha sonra destek kısmından destek bileti oluşturarak aklınızdaki soruları bize sorabilirsiniz. Hemen bir fake numara satın al arak whatsapp, telegram, twitter, facebook, tinder, tiktok, google, youtube, gmail, microsoft, vk, badoo, truecaller gibi aklınıza gelen bir çok uygulayı kolayca sanal numara al arak onaylayabilirsiniz. En ucuz fiyatlar ile numara almak en fazla 1-2 dakika içinde kolayca fake numara almak için sitemize giriş yapabilirsiiniz. Eğer satın aldığınız fake numara kullanılmış çıkar ya da 1-2 dakika içinde onay gelmezse iptal edip tekrar numara al butonuna basarak numara alabilirsiniz. İptal edilen numara ücreti bakiyenize anında eklenecektir, herhangi bir para kaybınız olmaz. Herşeyiyle tam otomatik olarak çalışan sitemiz sizleri madur etmemek için sürekli olarak kendini geliştirmektedir.


GİRİŞ YAP     ÜYE OL


14/03/2021 11:02:08
Fake Numara Alma
Yayıncı: