Sms Onay Hizmeti - Türkiye'nin En İyi Sms Onay Sitesi

Sms Onay Hizmeti - Türkiye'nin En İyi Sms Onay Sitesi

Neden smsonayhizmeti.com sitesini tercih etmelisiniz?

SMS ONAY HİZMETİ, kullanıcılarının sosyal medya platformları gibi çeşitli çevrimiçi hizmetlere kaydolurken kısa mesaj almalarına olanak tanır. SMS ONAY HİZMETİ sitesinde hesap oluşturmak için adınızı, email adresinizi ve parolanızı belirlemeniz yeterlidir. e-posta adresinizi onaylamanız bile gerekmeyecek.

Bu, çeşitli hizmetlere ve mobil uygulamalara özel olarak kaydolma hizmetidir.

Örnek vermek gerekirse, ek bir WhatsApp profili oluşturmanız gerektiğinde, SMS ONAY HİZMETİ'nde oturum açın, WhatsApp'ı seçin, almak istediğiniz ülkeyi seçin ve bir numara talep edin. Numaralarım kısmında verilen sanal numarayı kopyalayın ve WhatsApp'taki kayıt numarasına yapıştırın. Bundan sonra, aldığınız sanal numaranın karşısında bir doğrulama onay kodu kısa mesajı alacaksınız. Daha sonra, hesap aktivasyonunuzu tamamlamak için onay kodunuzu kopyalayıp WhatsApp hesabınıza yapıştırmanız yeterlidir. Oluşturduğunuz WhatsApp hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rusya, Ukrayna, Filipinler, İngiltere, Finlandiya, Letonya, Hollanda, İsveç veya Polonya dahil daha birçok ülkeyi seçebilirsiniz.

Bazen bir telefon numarası aldığınızda, SMS kodunuz hiç görünmeyebilir. Bu tür durumlar birkaç nedenden dolayı meydana gelir. Örneğin, size mesaj gönderecek olan web sitesinde bazı teknik sorunlar, veya bulunduğunuz konum, kullandığınız cihazın çerezleri veya IP kaynaklı olabilir. Bu gibi durumlarda kodun gelmesi için tanımlanan 10 dk içinde 2-3 dakikada kod gelmez ise iptal tuşuna basarak yeni bir numara talep edebilirsiniz. SMS ONAY HİZMETİ hiçbir zaman gelmeyen kodlar için bakiyeden ücret düşmez ve iptal ettiğiniz hizmet tutarı anında hesabınıza geri tanımlanır.

Herhangi bir destek hizmeti talebinizde; ister site üzerinden destek talebi oluşturabilir, isterseniz yine sitede bulunan WhatsApp destek hattımızdan mesaj göndererek destekte bulunmamızı talep edebilirsiniz. Her koşulda, her zaman müşterilerimizin mağdur olmaması için elimizden gelen desteği ve yardımı yapmaya hazırız.


17/04/2023 02:31:20
Sms Onay Hizmeti - Türkiye'nin En İyi Sms Onay Sitesi
Yayıncı: