Numara Kiralama Nedir?

Numara Kiralama Nedir?

Numara Kiralama Nedir? 


Sanal numara günümüzde gündelik koşullarda neredeyse herkesin bir tane cep telefonu numarası yer almaktadır. Bu cep telefonu numarası, gerçek koşullarla telekomünikasyon operatörleri üzerinden belirli bir para dahilinde elde edilmektedir. Özellikle Android telefon kullanan herkes bu numaralar sayesinde WhatsApp gibi programlar üzerinde iletişim ve etkileşim sağlayabilmektedir. Hepimiz ister istemez sosyal medya hesapları ya da İnternet üzerinde hoşumuza giden güzel uygulamaları kullanıyoruz. Bazılarımız bir tane sosyal medya uygulaması kullanırken bazılarımız da  birden çok uygulama kullanabiliyoruz. Tek bir sabit telefon numaramız olduğu için birden fazla uygulama hesabı açıldığında hesabın mobil onaylamasını ne yazık ki yapamıyoruz. Tam bu noktada  bizim imdadımıza mobil onay sitesi olanSms Onay Hizmeti .Com yetişiyor.

Örnek vermek gerekirse;

Smsonayhizmeti.com Sitesinin Avantajları 

  • İlk başta bir üyelik oluşturarak mobil onay paneline erişmeniz gerekiyor. Daha sonra  sistemden numara kiralama hizmeti alabilmek için para yüklememiz gerekiyor. Parayıi de yükledikten sonra istediğimiz ülkeden istediğimiz servis için doğrulama mesajını alabiliyoruz.
  • Örnek vermek gerekirse numara kiralama işlemi şu şekilde yapılıyor. Bir mail hesabımız olsun; biz birden fazla mail hesabı açmak istiyoruz. Yeni hesabımızı  oluşturuyoruz. Hesabı oluştururken sizden mobil doğrulama isteyecektir. Bunun  için mobil onay sitesi olan smsonayhizmeti.com’a  tıklayıp giriyoruz. Para yüklemesi  yaptıktan sonra hangi ülkeden  numara almak gerekiyorsa numaramızı edinip verdiği numarayı maile giriyoruz. Sonra uygulamanın size  gönderdiği numara smsonayhizmeti.com sitesindeki panelinize  düşüyor. Sonra o kodu  mail hesabınıza giriyoruz ve mobil onay işlemi tamamdır.

GİRİŞ YAP     ÜYE OL


11/03/2021 11:57:19
Numara Kiralama Nedir?
Yayıncı: