Telefon Numarası Olmadan Gmail Hesap Açma

Telefon Numarası Olmadan Gmail Hesap Açma

Bu makalede, SMS doğrulama hizmetinin, telefon numarası doğrulaması olmadan Google hesabı açmanıza ve sınırsız sayıda hesap oluşturmanıza nasıl yardımcı olacağını öğreneceksiniz. Google'a kaydolduktan sonra, doğrulama kodu içeren bir SMS'in ulaşacağı bir telefon numarası girmeniz gerekir.


Şirketin kurallarına göre, kullanıcı her bir ayrı hesaba bir telefon numarası bağlamakla yükümlüdür. Bir Google profili çeşitli hizmetlere erişim sağlar: Gmail, Google Play, Google Haritalar vb. Kişisel telefon numarasını kullanma seçeneği her kullanıcı için uygun değildir. Bazılarının birkaç profil oluşturması gerekir, bazıları ise gizliliği riske atmak istemez. Her iki sorun da tek bir yöntemle çözülür: Google için sanal numaralar kiralama. Eğer siz de telefon numarası olmadan gmail hesap açma hakkında bilgi almak istiyorsanız yazımızın devamını okuyunuz.


Telefon Numarası Olmadan Gmail Hesap Açma


Sms onay hizmeti olarak sizlere kişisel numarayı kullanmadan en popüler web sitelerinde ve uygulamalarda hesap kaydetmeye izin veren bir hizmet sunuyoruz. Sistemimiz çok basit çalışır: kullanıcı geçici numaralar kiralar, ya da tek kullanımlık numara satın alır bu aldığı numarayı gmail hesabı açarken istenen telefon numarası kısmına yazar ve sitemizin "numaralarım" sayfasında ve doğrulama kodu içeren bir SMS alır. Bu tür numaralar, fiziksel SIM kartlardan daha ucuzdur. 

Örneğin, Google için bir Rusya, Almanya ya da İngiltere numarasının maliyeti yalnızca 4-5 TL olacak. Sanal numaralar herhangi bir miktarda kiralanabilir. Örneğin, iki adet Gmail hesabı oluşturmak istiyorsunuz: kişisel ve iş için. Ardından iki Google hesabı ve buna göre iki adet tek kullanımlık numara gerekecektir. Bir numara satın almak da dahil olmak üzere tüm prosedür birkaç dakika sürecektir. Aşağıdaki telefon numarası olmadan gmail hesabı açmanızı sağlayacak olan önerilen talimatları uygulayarak yeni bir gmail hesabına fake sms onay ile sahip olabilirsiniz.

Birden Çok Gmail Hesabı Nasıl Açılır?


Sanal numara satın almak için ve açacağınız gmail hesabı için bir numaraya ihtiyacınız var ve o numaraya onay kodu göndermek istiyorsanız aşağıdaki talimatları tamamlayın.


1. Buradan kolayca üye olarak ve daha sonra buradan giriş yapın. (Üye olduğunuzda sistem otomatik olarak sizi panele yönlendirecektir.)


2. "Bakiye Yükle"  sayfasından yüklemek istediğiniz tutarı ve telefon numaranızı (Ödeme işlemlerinde herhangi bir sorun olursa size ulaşabilmemiz için numaranız gerekmektedir.) girerek "KART İLE ÖDE" seçeneğine tıklayınız. Sonrasında kart bilgilerinizi girerek yükleme yapınız.


3. Panel üzerinden sayfayı aşağı kaydırarak  Gmail servisini seçtikten sonra istediğiniz ülkeyi (Rusya, İngiltere, Almanya, Vietnam, Endonezya vb.) seçtikten sonra "Numara Al" butonuna basınız. (Sizi otomatik onay kodunun geleceği sayfaya yönlendirecektir.) Bir kaç dakika içinde onay kodunuz "Numaralarım" sayfasında belirecektir. 


İşte bu kadar! Kayıt tamamlandı ve hesap başarıyla oluşturuldu. Sanal numaralar kiralamak için sms onay hizmeti'ni kullanarak, kişisel numaranızı kullanmadan çoğu web sitesine ve uygulamaya sorunsuz bir şekilde kaydolabilirsiniz.


21/04/2022 16:36:33
Telefon Numarası Olmadan Gmail Hesap Açma
Yayıncı: