Telegram Sms Onay

Telegram Sms Onay

Telegram Sms Onay


Son zamanlarda olan sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarından Telegram, Sağlam bir kullanıcı kitlesiyle Whatapp'a rakip olmayı başardı. Telegram'a kayıt olmak için ise bir telefon numarası ve bu numaraya gelecek olan sms onay kodu gerekiyor. Smsonayhizmeti.com olarak Telegram fake hesap açma işlemi için lazım olan telefon numarasını ve telefona gelen bir onay kodu elde edebileceğiniz bir sistemi sizlerin kullanımına sunduk. Web sitemize üye olup, en uygun fiyatlar ile Telegram SMS onay hizmetimizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Servislerimizi 7/24 kesintisiz olarak kullanıma açıktır.


Telegram Numarasız Hesap Açma


Telegram numarasız hesap açma için hali hazırda kullandığınız telefon numaranızı paylaşmak istemeyebilirsiniz ya da birden çok Telegram hesabı yönetmek isteyebilirsiniz; Fake numara ile telegram hesap açma işlemi çok kolayca telefon ya da bilgisayar kullanmayı bilen herkes tarafından yapılabilir. Telegram numarasız kayıt olmak için sanal numara kullanmak gerekmektedir. Smsonayhizmeti.com sitemize giriş yaparak sadece 30 saniyede üye olduktan daha sonra, hesabınıza bakiye yükleyerek 1,00 - 1,50 TL gibi küçük ücretler karşılığında telegram kullanmak için 1 adet numara ve onay kodu alabilirsiniz. Minimum yükleme tutar olarak 5 TL bakiye yükleyerek telegram sms onay servisi mizi kullanabilirsiniz. Panelde karşınıza çıkan 10'larca servisten dilediğinizi seçerek, ülke seçimini yaptıktan sonra sanal numara alma işlemini yapabilirsiniz. Sanal numaranızı aldıktan daha sonra "Numaralarım" sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada yer alan numarayı telegram'a girdikten sonra, onay işlemi için kullanacağınız kod ekrana otomatik olarak gelecektir. 10 dakikadan kısa bir müddette kodun gelmesi gerekir. Şayet bu süreç uzar ve 10 dakikayı aşarsa, sistem tarafından otomatik fiyat iadesi gerçekleştirilir. Fakat Öneri olarak 2-3 dakika içinde onay kodu gelmezse işlemi iptal ederek tekrardan panel üzerinden telegram numarası al arak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.




Telegram Sanal Numara Alma


Bir çok sosyal paylaşım uygulaması gibi bir mesajlaşma ve paylaşım uygulaması olan Telegram'a kayıt olmak için sanal numara kullanmak istiyorsanız; Telegram SMS onay hizmetimizi kullanabilirsiniz. Gerçek bilgilerinizi vermek zorunda olmadan Telegram uygulamasına gireceğiniz kodu Smsonayhizmeti.com adresimizden kolayca saniyeler içinde temin edebilirsiniz. Web sitemiz, tüm web servislerimiz, ödeme ile ilgili sorularınızı sitemiz üzerinden "Destek" sayfasına yazabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. En kısa sürede destek talebiniz cevaplanacaktır.


Smsonayhizmeti.com sitesi olarak, tüm kullanıcılarımızın gerçekleştirecekleri tüm süreçlerde çok basit bir şekilde sağlaması için Anasayfada bulunan "Sık Sorulan Sorular" sayfasından aklınıza takılan bir çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Bu sayfada hesabınıza nasıl bakiye yükleyebileceğiniz, aldığınız numaralara SMS onay kodu gelmemesi halinde ne gibi bir yol izlemeniz, ya da aldığınız numarayı kaç kez kullanabileceğiniz hakkında bilgiler yer almaktadır. 


GİRİŞ YAP     ÜYE OL


24/05/2021 20:35:25
Telegram Sms Onay
Yayıncı: