Yabancı Numara ile Sms Onay Nasıl Yapılır?

Yabancı Numara ile Sms Onay Nasıl Yapılır?

Türkiye'de izni olmayan birçok uygulama için ya da bazı ülkelerin kendilerine ait e-ticaret sitelerini Türkiye'den kullanmak için yabancı ülkelerin alan koduna sahip telefon numaralarını ihtiyaç duyulmaktadır. Yabancı ülkelere ait alan kodlu telefon numaraları satın almak için illa o ülkenin herhangi bir operatörden hat satın alma işlemi gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Bu işlem oturduğunuz yerden bir bilgisayar ve internet yardımıyla da rahatlıkla halledebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sanal numara satın alabileceğiniz güvenilir bir site bulmaktır. 


Smsonayhizmeti.com üzerinden istediğiniz ülkenin alan kodunu ait cep telefonu numaraları satın alarak, yapmak istediğiniz işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilmektesiniz. Yabancı alan kodlu telefon numaralarına artan taleple birlikte sanal numaralarla ilgili birçok soru da gündeme gelmektedir. 


Bu sebeple biz de siz değerli okuyucularımız için yabancı ülkelerin alan koduna sahip cep telefon numaralarını nereden ve nasıl satın alacağınızı yazımıza derledik.


Yabancı Numara ile Sms Onay Nasıl Yapılır?

Cep telefonu bilgisayar ve tablet gibi birçok cihazdan kullanılabilen uygulamaların son zamanlarda artması sebebiyle birçok kullanıcı üyelik hesaplarının korunması ya da sahte hesaplar açabilmek adına istenilen SMS doğrulamasını gerçekleştirmek için sanal numaralar araştırmaktadır. Bunun yanında yalnızca belirli ülkelerde kullanılan e-ticaret sitelerine üye olmak için de yabancı ülkelerin alan koduna sahip telefon numaralarına ihtiyaç artmıştır. Bu sebeple birçok kişi sanal numara satın alabileceği güvenilir ve uygun fiyatlı siteler araştırmaya başlamışlardır. 


Sizler için yaptığımız araştırmada Türkiye'de kullanabileceğiniz güvenilir ve uygun fiyatlı sanal numara satın alabileceğimiz sitelerden birisi olan smsonayhizmeti.com sitesi üzerinden 60'dan fazla ülkenin alan koduna sahip sanal numara satın alım işlemlerini gerçekleştirebilir, 7/24 yaşayacağınız herhangi bir sorunla ilgili destek bulabilirsiniz. SMS doğrulama işleminde alamayacağınız doğrulama kodu için ise satın aldığınız sanal numaraları iade ederek paranızı geri alabilmektesiniz. 


Yabancı Numara ile Mobil Onay Nasıl Yapılır? 


Türkiye'de güvenilir ve müşterilerini memnun bırakan smsonayhizmeti.com sitesinden sanal numara satın alma işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız öncelikle olarak smsonayhizmeti.com sitesindeki üye ol butonuna tıklamanız gerekmektedir. Üye ol butonuna tıkladığınızda karşınıza çıkan ekranda adınız soyadınız gibi istenilen bilgileri girip üyelik hesabınızı oluşturduktan sonra yeterli bakiye yüklemeniz ile birlikte size sunulan ülkelerin alan koduna sahip sanal numaraların satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 


Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra aldığınız sanal numara ile WhatsApp, Telegram, Papara, PayPal ve daha birçok uygulamada kullanabilir, bununla birlikte uygulamalarda istenilen SMS doğrulaması rahatlıkla yapabilirsiniz. Yabancı ülkelere ait sanal numaralar ile Türkiye'de kullanılmayan fakat başka ülkelerde kullanılan uygulamalara da üye olabilirsiniz.


GİRİŞ YAP     ÜYE OL



09/01/2022 10:22:43
Yabancı Numara ile Sms Onay Nasıl Yapılır?
Yayıncı: